Online kursus om Ny Corona og arbejdspladsen

Få viden om forebyggelsesstrategier og håndtering af coronasmitte på arbejdspladsen i henhold til Sundhedsmyndighedernes og Arbejdstilsynets retningslinjer. Kurset opdateres løbende. Lær mere om:

 1. Hvilke steder på arbejdspladsen kan være kilder til smitte, og hvad kan arbejdspladsen gøre for at reducere den? Hygiejnetiltag, arbejdsstedets indretning og arbejdets udførsel etc.
 2. Hvilke ekstra værnemidler skal der anvendes for at reducere risikoen for smitte? fx rengøringsmedarbejdere, servicemedarbejdere i forretninger m.fl.
 3. Hvornår skal medarbejdere blive hjemme ved mistanke om sygdom og hvorlænge skal en ansat være hjemme efter sygdom (og mistanke om covid-19) for at undgå smitterisiko på arbejdspladsen?
 4. Hvordan skal arbejdsgiver og arbejdsmiljøorganisationen forholder sig, hvis der har været medarbejdere der har konstateret covid-19.

Online kursus om Ny Corona og arbejdspladsen

Henvender sig hovedsageligt til: arbejdsgivere, arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsledere og andre ansatte som har ansvaret for arbejdspladsen sikkerhed og sundhed. Tilmelding foregår ved at skrive til info@arbejdsmiljoegruppen.dk  Øvrige kursister skal tilmelding sig nederst på siden. 
Varernummer: 122351

  – Coronavirus er godt nok uforudsigelig, men med det nye varslingssystem får borgere og virksomheder mere viden om, både hvilken retning udviklingen går, og hvilke restriktioner der vil være gældende.

  – Jes Søgaard, forsker ved SDU

  Retningslinjer fra de danske myndigheder

  Kom videre med jeres corona-strategi på arbejdspladsen