Autoriseret udbyder

e-learning Arbejdsmiljø

uddannelse pris 3400,-

Tag arbejdsmiljøuddannelsen 100 % remote som en virtuel uddannelse i dit tempo inden for 7 uger. 

01

E-learning

Kurset kan fra 1. april 2023 tages online uden fremmøde. Vi kan tilbyde et professionelt online setup, hvor du får adgang til læringsmoduler og har tæt kontakt med underviser i hele forløbet.

Kursets opgaverne tager udgangspunkt i konkret arbejdsmiljøforhold på din virksomhed, fx arbejdet med jeres APV, et problem I har med tunge løft, støj i storrumskontorer, kemi eller, hvad der nu optager jer på virksomheden.

02

Talenlms - online læringsplatform

Du får et personligt login til vores online læringssystemet Talentlms, som du kan tilgå, når det passer dig. Her tager du en række moduler og afslutter kurset med to praktisk opgaver.

03

Multiple Choice tests

Undervejs i dit online kursus bliver du bedt om at løse forskellige multiple choice-opgaver for at teste om du har forstået de emner, der er blevet gennemgået. Da der er krav om at alle moduler læses, og der anvendes 22 timer i alt på kurset, er der sat tidslåse på udvalgte sider.

  04

  De praktiske opgaver

  De praktiske opgaver skal sørger for at deltagerne bliver i stand til at anvende arbejdsmiljøviden i praksis. Deltager skal behandle et arbejdsmiljøproblem fra deltagerens arbejdsplads ved at besvarer 6 opgavepunkter.

   05

   Kontakt til underviser

   Under kursusforløbet har du mulighed for at have en løbende direkte kontakt med vores undervisere. Du får fleksibilitet med hensyn til tid og sted, og vi kan tilbyde at skræddersy forløbet, så det passer til dit behov.

   06

   Krav for at bestå kurset

   Du skal gennemføre alle lærings- moduler i undervisningsforløbet og  herudover udarbejde 2 praktiske opgaver. Du kan lave de praktiske opgaver alene eller sammen med dine kolleger, hvis I er flere tilmeldte fra samme virksomhed.

   F.A.Q. om e-learning arbejdsmiljøuddannelsen

   Hvilke emner bliver gennemgået på kurset? 

   Modulerne sætter dig ind i de obligatoriske områder inden for AMO-uddannelsen såsom:

   • Arbejdsmiljøloven, bekendtgørelser og vejledninger. Hvordan bruger vi reglerne?
   • AMO´s opbygning. Hvad er dine vigtigste opgaver i AMO? Hvordan samarbejder I? Hvordan indretter I organisationen bedst muligt til jeres behov?
   • APV: værktøjer, tjeklister, lovkrav. Udforsk de mange muligheder I kan bruge i jeres APV arbejde.
   • Ergonomi: tunge løft, stillesiddende arbejde.
   • Psykisk arbejdsmiljø: emnerne stress, mobning, konflikthåndtering og social kapital bliver introduceret.
   • Arbejdsulykker: værktøjer til at analysere og undersøge arbejdsulykker.
   • Risikovurderingsmetoder

   Hvor lang tid tager uddannelsen?

   Uddannelsen må højst strække sig over syv uger, men skal som minimum vare tre uger. Giver dette udfordringer så kontakt os.

   Hvor lang tid tager uddannelsen?

   Uddannelsen må højst strække sig over syv uger, men skal som minimum vare tre uger. Giver dette udfordringer så kontakt os.

   Har du spørgsmål?

   Translate »