Handelsbetingelser

Her på siden kan du læse om, hvilke tilmeldingsvilkår Arbejdsmiljøgruppen har for kurserne. Tilmeldingsvilkårene har til formål at gøre det muligt for os at planlægge afholdelsen af vores kurser.

Aflysning eller ændringer af kurser

Vi forbeholder os retten til at aflyse et annonceret kursus, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding. Du vil i så fald blive tilbudt et kursus samme dag i en anden kursusby eller en ny kursusdato.  Hvis en ny kursusby eller -dato ikke passer, vil eventuelle indbetalte beløb blive refunderet.

Rettigheder

  • Alle rettigheder til kurser, workshops, events og digitale produkter tilhører Arbejdsmiljøgruppen.
  • Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
  • Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, livehold, workshop og kurser.

Kan jeg afbestille eller flytte et kursus jeg har tilmeldt mig?

  • Hvis du afbestiller eller ønsker at flytte kursus mindre end 14 dage før kursusstart, opkræves fuld kursuspris.
  • Ved afbestilling eller flytning af et kursus mindre end 35 dage, men mere end 14 dage før kursusstart, opkræves 25 % af kursusprisen.
  • Ved afbestilling eller flytning mere end 35 dage før kursusstart opkræves intet gebyr.
  • Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et kursus, er du naturligvis velkommen til at sende en anden fra virksomheden.

Skal man deltage alle timer/ dage på kurset man er tilmeldt for at få kursusbevis?

Det er et krav, at kursisten deltager alle kursets dage for at få et kursusbevis. Hvis kursisten er forhindret i at deltage en eller flere dagene skal kurset tages på ny.

Accept af Situationsbilleder

Ved at handle med Arbejdsmiljøgruppen ApS accepterer du følgende vilkår og betingelser:
1. Accept af Situationsbilleder: Kunden giver hermed tilladelse til, at Arbejdsmiljøgruppen ApS kan tage billeder af situationer relateret til kundens bestilling eller anvendelse af vores produkter/tjenester (herefter benævnt “Situationsbilleder”). Disse billeder kan bruges af Arbejdsmiljøgruppen ApS til reklame- og markedsføringsformål på vores hjemmeside, sociale medier, trykte materialer eller andre platforme.

2. Anvendelse af Situationsbilleder: Ved at acceptere disse handelsbetingelser giver kunden Arbejdsmiljøgruppen ApS retten til at bruge Situationsbilleder uden yderligere tilladelse eller kompensation.

3. Opsigelse af Accept: Kunden har ret til at tilbagekalde accepten af Situationsbilleder ved at kontakte Arbejdsmiljøgruppen ApS skriftligt.

Efter modtagelsen af en sådan anmodning vil Arbejdsmiljøgruppen ApS ophøre med at bruge kundens Situationsbilleder til reklameformål.

Ved at fortsætte med købet bekræfter kunden, at de har læst og accepteret ovenstående handelsbetingelser, herunder accept af Situationsbilleder.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores politikker omkring Situationsbilleder.

 

Disclaimer

Anbefalingerne på Arbejdsmiljøgruppen, i digitale produkter, på kursushold og i personlig rådgivning per telefon er kun beregnet til information. De kan ikke erstatte rådgivning, lægefaglig vurdering eller behandling. Arbejdsmiljøgruppen kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte skader eller gener, som er opstået efter brug eller misbrug af dette indhold.

Har du spørgsmål?