Motivational Interviewing (MI) niveau 1 og 2

MI niveau 1

Kurset giver praktisk anvisning på, hvordan MI-metoden kan anvendes til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen.

Du får værktøjer til at komme konflikter i forkøbet og misforståelser til livs. Kurset henvender sig til ledere og medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Med udgangspunkt i din arbejdsplads og dine oplevelser giver vi dig mulighed for at få indsigt i og gennemskue, hvad der er på spil, når en konflikt er på trapperne.

Vi bruger MI-metoden på konkrete cases og dilemmaer, du som arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant står med.

Med fokus på det psykiske arbejdsmiljø vil cases fra din dagligdag blive inddraget, så du lærer at spotte tilspidsende situationer. Du bliver desuden introduceret til en videnskabelig samtalemodel kaldet MI som redskab.

Målgruppe

Arbejdsmiljø-, sikkerheds- og tillidsrepræsentanter samt ledere, der ønsker at blive endnu bedre til at håndtere konflikter og den svære samtale.

Udbytte

 • Få indsigt i den svære samtale og værktøjer til at håndtere den
 • Skab bedre kommunikation på din arbejdsplads
 • Få indsigt i den svære samtale og værktøjer til at håndtere den
 • Skab bedre kommunikation på din arbejdsplads  

MI niveau 2

  Overskriften på MI DAG 2 bliver forankring af din MI-metode og en brush-up. Det bliver på opfordring, en opfølgnings-dag på MI-teknikkerne, hvor vi tilstræber at få en fantastisk dag sammen og et glædeligt gensyn med andre der er blevet begejstret for MI metoden. Det bliver også en dag hvor du får nye input og redskaber med dig til at skabe forandring og motivation og imødekomme frustrationer og svære dilemmaer du støder på som arbejdsmiljørepræsentant/arbejdsleder eller HR.

  Dagen kommer til at handle om empati og hvordan vi kan styrke samtalen. Vi skal øve og træne ambivalens og status-quo udsagn. Og vi skal træne forandrings-cirklen og arbejde med refleksioner. Vi skal arbejde med demonstrationer og cases samt vigtig viden om formål og etik.

  Udbytte

  Få indsigt i den svære samtale og værktøjer til at håndtere den. Skab bedre kommunikation på din arbejdsplads. Lær at bruge MI som metode og konkret samtalemodel. Få værktøjer til at komme en konflikt i forkøbet. Lær at kommunikere mere assertivt.

   Har du spørgsmål?

   Translate »