Firmakurser om arbejdsmiljø

Vi tilbyder alle vores arbejdsmiljøkurser som firmakurser

Vi tilbyder at afholde alle vores arbejdsmiljøkurser på jeres virksomhed.

Tag jeres uddannelse som arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsmiljøkoordinator hos os. 

Så vi kan aftale et firmakursus for jer. Vi finder dage og lokation, som passer til jeres behov. Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse kan både tilbydes som et tredages forløb eller som et onlineforløb, hvor der er en introduktion på 4 eller 8 timer med fysisk tilstedeværelse.
Vi vil målrette uddannelsen til jeres behov. Kursusmaterialet og uddannelsesplanen er fast, men i vores undervisningsforløb sætter vi særlig fokus på de problemstillinger, som kendetegner jeres branche og virksomhed.

Kurser der passer til din branche og din virksomhed

Det betyder, at uanset om I kommer fra byggebranchen, er en kontorvirksomhed eller noget helt tredje så er det vores mål at I efter endt kursus har fået netop de metoder og redskaber med, I har brug for til jeres kommende arbejdsmiljøarbejde. Fordelen ved et kursus rettet netop mod jeres virksomhed, er at vi i undervisningen kan tage fat i konkrete problemstillinger. Deltagerne får mulighed for gennem bl.a. gruppearbejde, at arbejde sammen om at få løst specifikke udfordringer, og få sat gang i processer, som kan styrke arbejdsmiljøet i jeres virksomhed som helhed.
Muligheden for målrettet undervisning mod jeres branche er generelt bedst, hvis I vælger et længere forløb

Supplerende arbejdsmiljø uddannelser
Arbejdsmiljøgruppen har også mulighed for at skræddersy kurser om arbejdsmiljø, der indgår som et led i arbejdsmiljøorganisationens supplerende uddannelse. Her er mulighederne mange, da vi ikke er bundne af et lovpligtigt kursusmateriale. Så uanset om I har brug for supplerende kompetencer indenfor konflikthåndtering, gerne vil vide mere om regler for risikovurdering af kemi, ergonomi eller noget helt andet arbejdsmiljørelateret, har vi mulighed for hjælpe.

Arbejdsmiljøkoordinator online eller i 5 dage

Vi kan tilbyde at afholde kurser på byggpladser eller i jeres virksomhed. Vi tilbyder alle lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser i byggeriet. Online på polsk, engelsk og tysk. Kontakt os og hør mere på info@arbejdsmiljoegruppen.dk eller tlf. 26333665

Bestil et tilbud

Telefon 26333665

 

Translate »