Psykisk beredskabplan

Den psykiske beredskabsplan skal hjælpe jeres medarbejdere med at håndtere krisesituationer i det psykosociale arbejdsmiljø.

Psykisk beredskabplan

Få et førstehjælpskursus målrettet virksomheder

Den psykiske beredskabsplan skal hjælpe jeres medarbejdere med at håndtere krisesituationer i det psykosociale arbejdsmiljø. Det kan f.eks. være tale om trusler, vold, sexchikane eller lignende, som er vigtigt at have med i sin psykiske beredskabsplan som forebyggende redskab til hvis uheldet skulle være ude.

Vi hjælper jer med at finde de mest relevante emner for jeres virksomhed, og sørger for at beredskabsplanen indeholder alle relevante informationer i forbindelse med kontaktpersoner og krisehjælp.

Vi skræddersyer kurset til behovene i din virksomhed

I de fleste erhverv er det nødvendigt med en psykisk beredskabsplan, og det er desværre en plan der bliver forsømt hos mange, så det er vigtigt at sørge for at jeres plan er opdateret, relevant og tilgængelig for alle medarbejdere.

Kurset giver jer indsigt i, hvordan man som kollega kan være med til at støtte og hjælpe en kollega, der har været udsat for en traumatisk hændelse på arbejdet.

Kursusforløb

Kurset varer normaltvis fra kl. 9-12, men når vi sender et tilbud, tilrettelægger vi det, så det passer jer bedst. Kursusbevis udstedes efter kursets gennemførelse.

Se vores andre firmakurser

Brandkursus

Varmt arbejde

Ergonomi på arbejdspladsen