Online arbejdsmiljøuddannelse 

Online lovpligtigt arbejdsmiljøkursus 

Deltag på vores online arbejdsmiljøuddannelse, hvis du vil kvalificeres til at varetage opgaver i arbejdsmiljøorganisationen (AMO), som arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant.

Kurset indeholder en tilstedeværelsesdag med undervisning. Vi aftaler på dagen, hvordan du kan arbejde med den praktiske opgave, som er en del af kurset. Opgaven tager udgangspunkt i en praktisk situation på din virksomhed, fx en APV, et problem med tunge løft, støj i storrumskontorer, kemi eller, hvad der nu optager jer på virksomheden.

Sådan forløber fjernundervisningen

Du bliver klædt teoretisk på til at løse din opgaver som arbejdsmiljørepræsentant/arbejdsleder via 12 online moduler i vores online læringssystem (LMS).

Modulerne sætter dig ind i de obligatoriske områder inden for AMO-uddannelsen såsom:

  • Arbejdsmiljøloven, bekendtgørelser og vejledninger. Hvordan bruger vi reglerne?
  • AMO´s opbygning. Hvad er dine vigtigste opgaver i AMO? Hvordan samarbejder I? Hvordan indretter I organisationen bedst muligt til jeres behov?
  • APV: værktøjer, tjeklister, lovkrav. Udforsk de mange muligheder I kan bruge i jeres APV arbejde.
  • Ergonomi: tunge løft, stillesiddende arbejde.
  • Psykisk arbejdsmiljø: vurdering af risikofaktorer og arbejde med stress og social kapital.
  • Arbejdsulykker: værktøjer til at analysere og undersøge arbejdsulykker.
  • Risikovurdering m.m.

 

Du får et personligt login til læringssystemet, som du kan tilgå, når det passer dig.

Herefter får du nem adgang til TalentLms, der er vores læringsplatform. Du bliver klædt på til at løse opgaver som arbejdsmiljørepræsentant/-leder via 10 online moduler i vores online læringssystem (LMS). Undervejs bliver du bedt om at løse forskellige multiple choice-opgaver og komme med eksempler fra arbejdspladsen, så din arbejdsmiljøviden bliver anvendt i praksis.

Sådan foregår online kurset

 

På online arbejdsmiljøuddannelsen foregår al undervisning online, og kursisten arbejder selvstændigt ud fra en personlig undervisningsplan. Undervisningsplanen aftales ved introduktionsmødet – på webinar eller på fysisk introduktionsdag. Derudover sidder vores underviser altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Undervisningsmaterialet kan tage udgangspunkt i jeres virksomheds udfordringer, og vi kan supplere det generelle undervisningsmateriale ud fra jeres behov og ønsker.

Deltagerne skal løse et antal opgaver på nettet. Hver enkelt deltager laver sammen med underviseren en aktivitetsplan og en tidsplan for forløbet. Deltageren skal løse de aftalte opgaver, der skal dreje sig om deltagerens egen arbejdsplads. Uddannelsen må højst strække sig over syv uger, men skal som minimum vare tre uger.

Du kan lave de to praktiske opgaver alene eller sammen med dine kolleger, hvis I er flere tilmeldte fra samme virksomhed.

Har du spørgsmål til noget på denne side, kan du altid kontakte os.

Hvorfor vælge fjernundervisning?

(online arbejdsmiljøuddannelse)

Med online arbejdsmiljøuddannelsen er det let at tilpasse undervisningen til virksomhedens og dine behov som medarbejder.

Under kursusforløbet har du mulighed for at have en løbende direkte kontakt med vores undervisere. Du får fleksibilitet med hensyn til tid og sted, og vi kan tilbyde at skræddersy forløbet, så det passer til jeres behov.
Derudover kan vi:
– Tilpasse undervisningen til jeres virksomheds og medarbejderes behov
– Tilbyde korte, intensive forløb eller undervisning over syv uger.

Fuld support

Det kræver ingen særlige IT-kompetencer af medarbejderen at deltage i fjernundervisning. Har du behov for hjælp har vi support du kan kontakte.
Vi sidder klar til at hjælpe. Vi vejleder via telefon, Skype o.lign.

Vores online-undervisere

Vores e-learningteam

Tine Bang Ploug

Tine Bang Ploug

Underviser

Mikael Sylvestersen

Mikael Sylvestersen

Underviser

Lene Lebeck

Lene Lebeck

Underviser