Kontakt os

– hvis du ønsker hjælp til at vælge et kursus eller bestille rådgivning

Tilmelding

Information om tilmelding og afmelding. Læs mere her.

Online kurser

Her kan du se hvilke kurser vi udbyder som online kurser. Læs mere.

Kontakt til medarbejdere

Se vores undervisere og arbejdsmiljøkonsulenter her

Email

Send en besked til os

Info

Kontakt os

Email

info@arbejdsmiljoegruppen.dk

Adresse

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Telefon

26 33 3565

Åbent: Man-Fre: 08:00-16:00 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvem skal have arbejdsmiljøuddannelsen?

Alle ansatte, der er valgt som arbejdsmiljørepræsentanter eller udpeget som arbejdsledere i AMO, skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Hvilke virksomheder skal have en arbejdsmiljøorganisation? Alle virksomheder med ti eller flere ansatte, der udfører arbejde for en arbejdsgiver, skal have en arbejdsmiljøorganisation (AMO).

Hvor langt tid tager kurset?

Kurset varer 22 timer og gennemføres som dagkursus – hver dag kl. 08.15–16.00. Kurset afvikles på tre sammenhængende dage. Kurset gennemføres holdvis, og kursusdeltagerne følges ad fra start til slut. Hvis en deltager er nødt til at afbryde kursusforløbet, skal Arbejdsmiljøgruppen kontaktes hurtigst muligt, så vi nærmere kan aftale muligheden for at afslutte kurset på et andet hold. Det samlede kursusforløb skal være afsluttet, senest tre måneder efter deltageren er blevet valgt ind i eller udpeget til arbejdsmiljøgruppen.

Skal man møde op alle tre dage?

Ja, der er mødepligt på uddannelsen. Kontakt Arbejdsmiljøgruppen, hvis du er forhindret i at komme.

Hvor kan jeg tage kurset?

Vi holder arbejdsmiljøkurser i hele landet. Se oversigt over byer, hvor vi holder kurser her.

Hvad menes der med arbejdsmiljøorganisation (AMO)?

I alle virksomheder skal arbejdsgiveren, arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere samarbejde om arbejdsmiljøet. Har virksomheden ti eller flere ansatte, skal samarbejdet foregå i en arbejdsmiljøorganisation (AMO). AMO skal løbende arbejde med virksomhedens arbejdsmiljø. Det betyder, at AMO både arbejder med hverdagens arbejdsmiljøproblemer og de mere langsigtede arbejdsmiljøproblemer. Læs mere.

Hvor stor skal AMO være?

AMO skal være stor nok til at kunne udføre sine opgaver tilfredsstillende, og det skal altid være muligt at komme i kontakt med sin arbejdsmiljørepræsentant. På virksomheder med 35 ansatte og derover skal der være to instanser: En eller flere arbejdsmiljøgrupper og et udvalg, der tager sig af de overordnede arbejdsmiljøopgaver, hvor arbejdsgiveren eller dennes repræsentant deltager.

Hvor lang tid må der gå, inden den nye arbejdsmiljørepræsentant tager arbejdsmiljøuddannelsen?

Når man er valgt som arbejdsmiljørepræsentant eller udpeget som arbejdsleder, skal man gennemføre den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse inden for de tre første måneder efter valget eller udpegningen.

Hvad koster et arbejdsmiljøkursus?

Et 3-dags arbejdsmiljøkursus koster 4150,-

Et online arbejdsmiljøkursus koster 3350,-

Se flere priser her.

Tilmeld online

Du kan selv tilmelde dig vores kurser online vores kursuskalender.

 

Læs mere

 

 

Firmakursus

Alle vores kurser kan arrangeres på jeres arbejdsplads. Det giver nogle oplagte fordele, da vi kan målrette kurserne efter jeres behov. Undervisningen tager udgangspunkt i de værdier og mål, jeres virksomhed har. Et firmakursus hos Arbejdsmiljøgruppen er nemt, fleksibelt og tilpasset jeres behov. Der må deltage op til 20 personer – på onlinekurser max. 16 personer.

Læs mere

Suppleringskurser

Efter arbejdsmiljøuddannelsen er afsluttet skal du fortsat holde dig opdateret om arbejdsmiljøområdet og udvikle dine kompetencer med et suppleringskursus.

 Læs mere

 

Book et kursus i dag!

Se alle kurserBestil rådgivning

Gratis badges til jeres hjemmeside eller AMO-materiale

Download her!