Suppleringskurser

Psykisk
arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø A-Z

Få  et grundlæggende kendskab til psykisk arbejdsmiljø
og hvordan det kan forbedres på dette 1-dagskursus.Kurset består af oplæg, videndeling og procesarbejde.

Fra stress til trivsel

2 dages kursus: få basisviden om stresssymptomer, og hvad der medfører stress samt handlemuligheder for at undgå stress.

Trivselsambassadør

På todageskursus får du to kurser i et: viden om psykisk arbejdsmiljø og kommunikation og den svære samtale.  Du bliver introduceret til en evidensbaseret samtalemodel og MI-metoden.

Den svære samtale

Kurset giver praktisk anvisning på, hvordan MI metoden kan anvendes til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen.

Leading the Mind Mindfulness

Erhvervspsykologisk mindfulness er en udbredt metode til at skabe fokus og trivsel i virksomheder, institutioner, skoler m.m. over hele verden.  Lær metoden her. 

 

 

Bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø

På dette 3 timers kursus lærer du om reglerne for whistleblowerordningen og hvordan den kan bruges til at håndtere sager om mobning og seksuel chikane. Desuden får du viden om AT´s definition på mobning og seksuel chikane og hvad der kan lede til det.

Konflikthåndtering

1-dagskursus for dig, der vil styrke din kommunikation som arbejdsmiljørepræsentant eller leder. Det er til dig der ønsker enkle og konkrete redskaber til at mestre vanskelige situationer.

Conflicts Management

1-day course: As a health and safety representative og manager, you will often be in situations where you need to communicate sharply and concretely.

On the course Conflict Management and Communication you will learn how to handle difficult situations and how to communicate clearly in conflicts.

Har du spørgsmål?

Translate »