Hvordan fremmer I samarbejde & en god work-life-balance?

Vi har kurser i psykisk arbejdsmiljø, hvor I kan lære at tage hånd om stress, problemer med samarbejdet og trivsel.

Øget fokus på psykisk arbejdsmiljø

Flere og flere danskere rammes af psykiske sygdomme på grund af deres arbejde. Det fremgår af Arbejdstilsynets seneste tal for anmeldte arbejdssygdomme. På bare fem år er der sket en stigning på 80 pct. i anmeldelserne til Arbejdstilsynet.

På alle kurser får du:

  • Viden om psykisk arbejdsmiljø
  • Konkrete værktøjer der kan anvendes på jeres arbejdsplads og opgraderer jeres arbejdsmiljøorganisation.
  • Sparring med andre deltagere fra andre firmaer
  • Forplejning

Vores kurser i psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø A-Z

 1-dagskursus

 Temadagen giver dig et grundlæggende kendskab til psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Få inspiration til, hvordan jeres psykiske arbejdsmiljø kan forbedres, og gevinsterne herved.

 

 

 

Læs mere

 

 

 

Fra stress til trivsel

1-dagskursus

Vi står overfor at skulle prioritere, vælge til og fra. Og vi bliver vejet på alle fronter i vores arbejdsliv. Derfor er det vigtigt at få ideer til hvordan du kan forebygge din stress hos dig selv og dine kolleger. På kurset får du redskaber til at opbygge mental energi, som skaber overskud i din virksomhed.

Vores underviser har specialiseret sig indenfor stress og forebyggelse og har mere end 15 års erfaring på området – så du vil bestemt være i gode hænder, når det handler om at styre uden om stress.

Læs mere

Den svære samtale

1-dagskursus

Arbejdsmiljøgruppen udbyder et kursus i MI – motivationssamtalen. Kurset giver praktisk anvisning på, hvordan MI metoden kan anvendes til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen. Du får værktøjer til at komme konflikter i forkøbet og komme misforståelser til livs. Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i arbejdsmiljøorganisationen.

Læs mere 

Kursus i positiv psykologi

1-dagskursus

Få en personlig styrke test, der viser dine fantastiske potentialer og gode ressourcer. På dette kursus ser vi på hvad forskning fortæller om styrker og hvad positiv psykologi er. Vi arbejder med dine stærke sider og viser I kan bruge dem aktivt som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter.

Vi ser på hvordan en positiv indstilling og mind-set påvirker arbejdsglæde og indsats.

Vi ser på hvordan I kan sætte jeres unikke evner og ressourcer i spil i jobbet.

 

Læs mere

Trivselsambassadør

2-dagskursus

På todageskursus får du to kurser i et: viden om psykisk arbejdsmiljø og kommunikation og den svære samtale. Ved hjælp af cases lærer du at spotte vanskelige situationer. Du bliver introduceret til en evidensbaseret samtalemodel og MI-metoden.

Læs mere

Mindfulness og stresshåndtering

1-dagskursus

Dette kursus præsenterer dig for konkrete metoder, som du kan bruge i din hverdag. Du får mulighed for at prøve teknikkerne af på egen krop, samt at dele erfaringer og stille spørgsmål til underviser og deltagere.

Læs mere

Conflict management and communication

1-day course

You may know the situation that you are squeezed between two parties? You do not quite know what to do, perhaps because you have a hard time tackling difficult situations or conflicts. As a working environment representative, you will often be in situations where you need to communicate sharply and concretely. On the course Conflict Management and Communication you will learn how to handle difficult situations and how to communicate clearly in conflicts.
The course here is for you who will strengthen your communication as a health and safety representative or manager.

 

Read More

Konflikthåndtering og kommunikation

1-dagskursus

Du ved ikke helt hvad du skal stille op måske, fordi du har svært ved at tackle svære situationer eller konflikter. Som arbejdsmiljørepræsentant vil du ofte stå i situationer, hvor du har brug for at kommunikere skarpt og konkret. På kurset får du afprøvet vanskelige situationer, og du lærer at kommunikere tydeligt i konflikter.Kurset her er for dig, der vil styrke din kommunikation som arbejdsmiljørepræsentant eller leder. Det er til dig der ønsker enkle og konkrete redskaber til at mestre vanskelige situationer.

 

Læs mere

Vores undervisere i psykisk arbejdsmiljø

Lene Sheila Gjørup

Lene Sheila Gjørup

Underviser

Mit speciale er at hjælpe mennesker med at genfinde motivationen, samarbejdsglæden og reducere stress. Jeg er terapeut og erhvervspsykologisk konsulent og har mere end 10 års erfaring i at arbejde med mennesker og virksomheder.

Mads Autrup

Mads Autrup

Underviser

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med mindfulness, i en erhvervspsykologisk ramme, på universiteter og i offentlige og private organisationer. Bl.a. som kursusansvarlig for ”Mindfulness – et arbejde med mentale strategier” siden 2013.  Han er uddannet cand.mag.psych. & HD, og har studeret og praktiseret meditation dagligt i over 10 år