Lær hvordan I fremmer samarbejde & en god work-life balance 

Vi har kurser i psykisk arbejdsmiljø, hvor I kan lære at tage hånd om stress, problemer med samarbejdet og trivsel.

KURSER

Vores kurser i psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø og kommunikation

Temadagen giver dig et grundlæggende kendskab til psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Få inspiration til, hvordan jeres psykiske arbejdsmiljø kan forbedres, og gevinsterne herved.

Fra stress til trivsel

1-dagskursus

Vi står overfor at skulle prioritere, vælge til og fra. Og vi bliver vejet på alle fronter i vores arbejdsliv. Derfor er det vigtigt at få ideer til hvordan du kan forebygge din stress hos dig selv og dine kolleger. På kurset får du redskaber til at opbygge mental energi, som skaber overskud i din virksomhed.

Vores underviser har specialiseret sig indenfor stress og forebyggelse og har mere end 15 års erfaring på området – så du vil bestemt være i gode hænder, når det handler om at styre uden om stress.

 

Den svære samtale

1-dagskursus

Arbejdsmiljøgruppen udbyder et kursus i MI – motivationssamtalen. Kurset giver praktisk anvisning på, hvordan MI metoden kan anvendes til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen. Du får værktøjer til at komme konflikter i forkøbet og komme misforståelser til livs. Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i arbejdsmiljøorganisationen.

Få en styrke test

1-dagskursus

På dette kursus ser vi på hvad forskning fortæller om styrker og hvad positiv psykologi er. Vi arbejder med dine stærke sider og viser I kan bruge dem aktivt som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter.

Vi ser på hvordan en positiv indstilling og mind-set påvirker arbejdsglæde og indsats.

Vi ser på hvordan I kan sætte jeres unikke evner og ressourcer i spil i jobbet.

Trivselsambassadør 

3 kurser i et 

På dette todageskursus får du viden om psykisk arbejdsmiljø og den svære samtale. Ved hjælp af cases lærer du at spotte vanskelige situationer. Du bliver introduceret til en evidensbaseret samtalemodel og MI-metoden.

Mit speciale er at hjælpe mennesker med at genfinde motivationen, samarbejdsglæden og reducere stress. Jeg er terapeut og erhvervspsykologisk konsulent og har mere end 10 års erfaring i at arbejde med mennesker og virksomheder.

Underviser Lene Sheila Gjørup

Forskning

Øget fokus på psykisk arbejdsmiljø

Flere og flere danskere rammes af psykiske sygdomme på grund af deres arbejde. Det fremgår af Arbejdstilsynets seneste tal for anmeldte arbejdssygdomme. På bare fem år er der sket en stigning på 80 pct. i anmeldelserne til Arbejdstilsynet.

Book et kursus i dag!

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille et firmakursus så kontakt os

Tilbage til alle kurserKontakt os