Psykisk arbejdsmiljø

Bestil tilbud

Suppleringskurser & rådgivning

Fremmødehold

Vi dækker en række af de mest almindelige problemstillinger inden for det psykiske arbejdsmiljø med vores fremmøde kurser. Se vores udvalg nedenfor.

E-learning

Vi har en række kurser om psykisk arbejdsmiljø herunder Stressmentor, Psykisk arbejdsmiljø og kommunikation og Ny bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø.

  Rådgivning

  Har I problemer med stress, konflikter, mobning eller et andet problem med det psykiske arbejdsmiljø? Så kan vi hjæpe jer med rådgivning herunder samtaler, interviews og rapporter.

  APV

  Har I brug for at få udarbejdet en APV med fokus på det psykiske arbejdsmiljø eller blot en APV, der kortlægger alle områder af jeres arbejdsplads? Så kan vi hjælpe jer.

  Psykisk arbejdsmiljø A-Z

  Få  et grundlæggende kendskab til psykisk arbejdsmiljø
  og hvordan det kan forbedres på dette 1-dagskursus.Kurset består af oplæg, videndeling og procesarbejde.

  Stressmentor

  For at blive certificeret som stressmentor skal du deltage på alle 6 moduler af stressmentoruddannelsen og bestå de afsluttende prøver.

  Stigning i anmeldelser til AT

  Flere og flere danskere rammes af psykiske sygdomme på grund af deres arbejde. Det fremgår af Arbejdstilsynets seneste tal for anmeldte arbejdssygdomme. På bare fem år er der sket en stigning på 80 pct. i anmeldelserne til Arbejdstilsynet.

  Den svære samtale

  Kurset giver praktisk anvisning på, hvordan MI metoden kan anvendes til at skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen.

  Leading the Mind Mindfulness

  Erhvervspsykologisk mindfulness er en udbredt metode til at skabe fokus og trivsel i virksomheder, institutioner, skoler m.m. over hele verden.  Lær metoden her. Firmakursus

  Trivselsambassadør

  På todageskursus får du to kurser i et: viden om psykisk arbejdsmiljø og kommunikation og den svære samtale. Ved hjælp af cases lærer du at spotte vanskelige situationer. Du bliver introduceret til en evidensbaseret samtalemodel og MI-metoden.

  Konflikthåndtering

  1-dagskursus for dig, der vil styrke din kommunikation som arbejdsmiljørepræsentant eller leder. Det er til dig der ønsker enkle og konkrete redskaber til at mestre vanskelige situationer.

  Conflicts Management

  1-day course: As a health and safety representative og manager, you will often be in situations where you need to communicate sharply and concretely. On the course Conflict Management and Communication you will learn how to handle difficult situations and how to communicate clearly in conflicts.

  Ny bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø

  3-timers kursus om den nye bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø.

  Har du spørgsmål?

  Translate »