Stresshåndtering – hvordan tager vi imod tilbagevendte fra sygdom?

Udbytte

Dette kursus er specifikt rettet imod stresshåndtering og hvordan I tager imod tilbagevendte efter stresssygemelding og laver en vellykket optrapning af opgaver og tid.

Vi kommer ind på hvordan dette kan bidrage til et nyt fokus for alle i nye gode vaner til forebyggelse af stresssygemeldinger.

Dette suppleringskursus giver jer mulighed for at fremme AMO’s evne til at skabe en plan, både for den tilbagevendende kollega, samt de bekymrede kollegaer og ledere omkring den nu tilbagevendte efter stresssygemelding.

Indhold

På dette kursus vil vi kigge på, hvordan andre har skabt gode rammer for tilbagevenden efter stresssygemeldinger.

  • Giver tilbagevenden efter stresssygemeldinger anledning til bekymringer og diskussioner i jeres AMO?
  • Er I i tvivl om hvordan I skal adressere denne udfordring?
  • Hvad skal I være særligt opmærksom på i planen for tilbagevenden efter stress
  • Hvordan ved I at denne særlige viden kan blive endnu bedre til at forbygge stress på jeres arbejdsplads?

Vi kigger på de nyeste vejledninger inden for psykisk arbejdsmiljø og diskuterer deres anvendelse i forhold til dette tema.

Dette kursus giver et bud på hvordan I kan arbejde med temaet i AMO, hvordan I kan hjælpe og understøtte ledere om medarbejdere i deres processer med dette tema.

Varighed

6 timer

Vi tilbyder også

Krænkelser – hvordan hjælper vi som AMO i konflikten?

Hvad er en krænkelse egentlig? Hvordan håndterer vi det i vores hverdag på arbejdspladsen? Hvordan sikrer vi, at medarbejdere både kan gå trygge på arbejde? -og ligeledes gå trygge hjem fra arbejde?

Undgå quiet quitting! Tiltræk- og fasthold de unge medarbejdere fra Generation Z

Hvordan tiltrækker vi den flygtige ungdom? Og hvordan gør vi vores arbejdsplads så attraktiv, at vi undgår ”quiet quitting” og i stedet formår at fastholde dem i lidt længere tid end statistikken i øjeblikket spår?

Bevar sammenhængskraften i virksomheden, når vi arbejder hjemme

Hvordan får I som virksomhed føling med den enkelte medarbejders trivsel, når I arbejder hjemmefra? Dette kursus kommer ind på problemstillinger og løsninger, ved hjemmearbejde.

Har du spørgsmål?