Online arbejdsmiljøuddannelsen

Online arbejdsmiljøuddannelsen er for dig som har brug for en fleksibel arbejdsmiljøuddannelse.
Undervisningen foregår som blended learning. Kurset varer i alt 22 timer fordelt på en introduktionsdag, hvor du møder op fysisk i 4 timer, undervisning online (ca. 10 timer) samt to praktiske opgaver fra din virksomhed (anslået 8 timer). Du kan lave de to praktiske opgaver alene eller sammen med dine kolleger, hvis I er flere tilmeldte fra samme virksomhed.

Uddannelsen gennemføres i dit eget tempo, men må maksimalt tage syv uger, og skal som minimum gennemføres på tre uger. På introduktionsdagen aftaler du en aktivitetsplan for forløbet med din underviser dvs. en plan for hvilke praktiske opgaver du vil arbejde med, og hvornår du forventer at aflevere dem. Opgaverne udformes skriftligt og sendes via kursussystemet eller på mail til underviseren.

Du kan kontakte din underviser under hele forløbet. Hun vil guide og hjælpe dig videre hvis du har behov for det.

Du kan gennemføre uddannelsen derhjemme eller på din arbejdsplads. Din arbejdsgiver har pligt til at sætte tid af til uddannelsen (22 timer).

E-learning – online læring

Du bliver klædt på til at løse opgaver som arbejdsmiljørepræsentant/-leder via 12 online moduler i vores online læringssystem (Learning Mangement System (LMS). Undervejs bliver du bedt om at løse forskellige multiple choice-opgaver og komme med eksempler fra arbejdspladsen, så din arbejdsmiljøviden bliver anvendt i praksis.

Krav for at få uddannelsesbevis

For at bestå kurset skal du være tilstede på introduktionsdagen og løse en række opgaver på kursusmodulet. Herudover skal du som nævnt aflevere to praktiske opgaver.

I opgaverne skal du tage udgangspunkt i praktiske situationer på din virksomhed, fx en APV, et problem med tunge løft, støj i storrumskontorer, kemi eller hvad der nu optager jer på virksomheden. Når opgaverne er afleveret og bedømt af underviseren, vil beviset blive udleveret.

Sådan kan du forberede dig

Du kan forberede dig på kurset ved at gennemse jeres APV og finde ud af, hvem der sidder i jeres AMO. Desuden skriver du en kort præsentation af dig selv, som du afleverer på introduktionsdagen.

Målgruppen

Målgruppen er medlemmer af Arbejdsmiljøorganisationen dvs. arbejdsmiljørepræsentanten, der er valgt af de ansatte og arbejdslederen, der udpeget til at tage sig af arbejdsmiljøarbejdet. Det er en forudsætning for at deltage i kurset at man har adgang til en pc og har tilstrækkelige it-kundskaber.

Online arbejdsmiljøuddannelse på tysk, polsk, engelsk, italiensk og tjekkisk

Hvis du eller dine ansatte taler et andet sprog end dansk har du stadig muligheden for at tage dit online arbejdsmiljøkursus hos os. Vi tilbyder arbejdsmiljøkurset på mange forskellige sprog fx tysk, engelsk og polsk. Vi har udviklet materialer, der sætter dig i stand til at forstå den danske arbejdsmiljølov og de mange regler der gælder på det danske arbejdsmarked. Vi har skræddersyet undervisning og undervisningsmaterialerne, så de passer til de forskellige målgruppers behov herunder også til udenlandske virksomheder, der opererer i Danmark.

E-learning i tre byer

Vi gennemfører den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse i flere byer bl.a. i København, Odense og Århus. Vi kan også gennemføre det fleksible forløb på din virksomhed efter aftale. Til firmakurserne skal der mindst være 4 deltagere for at vi gennemfører kurser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Online arbejdsmiljøuddannelse – lovpligtig?
Bliv kontaktet af den kursusansvarlige. Ring på tlf. 26333665
Få den hjælp du efterspørger!

  •  Spar tid og penge
  •  Få effektiv læring i dit eget tempo
  •  Fleksibel uddannelsen når du har tid
  •  Du har mulighed for løbende kontakt med arbejdsmiljøundervisere
  •  3 byer i Danmark
  • Flere sprog

 

Vælg mødedato og kursusstart

Online arbejdsmiljøkursus, Århus 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Slagelse 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Roskilde 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Odense 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Næstved 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Køge 2018
Online arbejdsmiljøkursus, Kolding 2018