Online arbejdsmiljøuddannelse 

Alle arbejdsmiljøkurser 

Garanteret virusfrit kursus til alle der vil tage arbejdsmilljøuddannelsen online. Er du ansat eller nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant? Ønsker du at få opdateret din viden om arbejdsmiljø? Så er du en af dem der kan du få stor glæde af vores webinar-løsning.

Al kursusadministration og tilmelding er den samme som normale kurser. Du oprettes blot automatisk til vores videopræsentation. Her kan du være på med eller uden kamera efter eget ønske. Der er dialogmuligheder og chat, så du kan komme til orde. 

Herefter får du nem adgang til TalentLms, der er vores læringsplatform. Du bliver klædt på til at løse opgaver som arbejdsmiljørepræsentant/-leder via 10 online moduler i vores online læringssystem (LMS). Undervejs bliver du bedt om at løse forskellige multiple choice-opgaver og komme med eksempler fra arbejdspladsen, så din arbejdsmiljøviden bliver anvendt i praksis.

Sådan foregår online kurset

Senest et kvarter før kursusstart modtager du et link til at logge ind på kurset, og uden yderligere registrering kommer du ind. Følg med på skærmen og indsend dine kommentarer.

Det er nemt og virker uden problemer hos 99% af deltagerne . Herefter får du adgang til læringsmodulerne og kan på egen hånd gå i gang med arbejdsmiljøuddannelsen på vores LMS platform. 

På online arbejdsmiljøuddannelsen foregår al undervisning online, og kursisten arbejder selvstændigt ud fra en personlig undervisningsplan. Undervisningsplanen aftales ved introduktionsmødet – på webinar eller på fysisk introduktionsdag. Derudover sidder vores underviser altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Undervisningsmaterialet kan tage udgangspunkt i jeres virksomheds udfordringer og vi kan supplere det generelle undervisningsmateriale med materiale ud fra jeres behov og ønsker.

Tilmeld dig arbejdsmiljøuddannelsen ved at følge dette link: https://arbejdsmiljoegruppen.dk/online-arbejdsmiljoeuddannelse/ 

Du kan lave de to praktiske opgaver alene eller sammen med dine kolleger, hvis I er flere tilmeldte fra samme virksomhed.

Har du spørgsmål til noget på denne side, kan du altid kontakte os.

Hvorfor vælge fjernundervisning?

(online arbejdsmiljøuddannelse)

Med online arbejdsmiljøuddannelsen er det let at tilpasse undervisningen til virksomhedens og dine behov som medarbejder.

Under kursusforløbet har du mulighed for at have en løbende direkte kontakt med vores undervisere. Du får fleksibilitet med hensyn til tid og sted, og vi kan tilbyde at skræddersy forløbet, så det passer til jeres behov.
Derudover kan vi:
– Tilpasse undervisningen til jeres virksomheds og medarbejderes behov
– Tilbyde korte, intensive forløb eller undervisning over syv uger.

Fuld support

Det kræver ingen særlige IT-kompetencer af medarbejderen at deltage i fjernundervisning. Har du behov for hjælp har vi support – har vi en hotline og en chatfunktion – du kan kontakte.
Vi sidder klar til at hjælpe. Vi vejleder via telefon, Skype o.lign.

Vores online-undervisere

Vores e-learningteam

Tine Bang Ploug

Tine Bang Ploug

Underviser

Mikael Sylvestersen

Mikael Sylvestersen

Underviser

Lene Lebeck

Lene Lebeck

Underviser

Tilmeld til dig vores nyhedsbrev

Få hver måned vores tilbud og inspiration til et godt arbejdsmiljø