Hvordan tiltrækker- og fastholder vi de unge medarbejdere fra Generation Z? Undgå quiet quitting!

Udbytte

På dette kursus skal vi lære Generation Z bedre at kende og på den måde blive klogere på hvordan vi kan tilpasse vores rekrutterings- og fastholdelsesstrategier.

Hvordan tiltrækker vi den flygtige ungdom? Og hvordan gør vi vores arbejdsplads så attraktiv, at vi undgår ”quiet quitting” og i stedet formår at fastholde dem i lidt længere tid end statistikken i øjeblikket spår?

Derudover skal vi i dette kursus se på, hvordan vi undgår generations clash og i stedet for, se nærmere på hvordan vi bygger en solid bro mellem både generation BB (Baby Boomer), Y, X og Z.

Indhold

Med teknologien og internettets indtog er Generation Z de første digitale indfødte, vi skal forholde os til fremadrettet på arbejdsmarkedet. Generation Z er simpelthen født ind i en verden af teknologi, og de har aldrig oplevet en verden uden internettet.

På kurset spørger vi derfor Hvordan undgår vi quiet quitting? Hvad det gør ved den generation? Hvem de er, Generation Z? De opfører sig anderledes end tidligere generationer og ligner hverken Millennials (Generation Y) eller Generation X, selvom der er sammenligninger. Så hvordan skal vi henvende os til dem som arbejdsplads? Hvordan skal vi skabe arbejdsmiljøer der imødekommer dem?

Varighed

6 timer

Vi tilbyder også

Stresshåndtering –

hvordan tager vi imod tilbagevendte fra sygdom?

Dette suppleringskursus giver jer mulighed for at fremme AMO’s evne til at skabe en plan, både for den tilbagevendende kollega, samt de bekymrede kollegaer og ledere omkring den nu tilbagevendte efter stresssygemelding.

Få et bedre arbejdsmiljø ved at sætte fokus på sundhedsfremme

Kurset giver ideer og metoder til at skabe en sund arbejdsplads og fokuserer på, hvordan vi kan få sundhed og trivsel til at gå hånd i hånd, så vi undgår pres og tvang for at skab fysisk sundhed.

Bevar sammenhængskraften i virksomheden, når vi arbejder hjemme

Hvordan får I som virksomhed føling med den enkelte medarbejders trivsel, når I arbejder hjemmefra? Dette kursus kommer ind på problemstillinger og løsninger, ved hjemmearbejde.

Har du spørgsmål?