Arbejdsmiljøgruppen ApS´retningslinjer for Corona/ Covid-19

Webinarer

Frem til 30 juni 2021 giver vi mulighed for at vores arbejdsmiljøuddannelse og arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse tages som webinarer dvs. uden fremmøde. Vores kurser afholdes dog også stadig med fremmøde.

Fremmøde hold

Vi overholder alle myndighederne retningslinjer for konferencer dvs. at alle deltagere på kurserne kommer til at sidde med 2 meters afstand ved hver deres bord. Bordene bliver sprittet af hver dag. Deltagerne skal bære mundbind eller visir hver gang de rejser sig op fra deres plads.

Kursus om corona og arbejdspladsen

Det er vigtigt at AMO deltager i forebyggelsesindsatsen mod corona. Vi tilbyder derfor et online kursus om corona/ covid-19 og hvad I kan gøre for at forebygge smittespredningen og hvilke psykosociale påvirkninger som coronasituationen forårsager.

Arbejdsmiljøgruppen ApS´ Corona retningslinjer

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har symptomer som kan være tegn på Corona og/ eller jeg venter på at blive coronatestet?

Har du symptomer som kan være tegn på corona eller venter du på at blive testet for corona, fordi du er nærkontakt til en, der har fået konstateret corona, så kan vi flytte dig til et af vores webinarer, hvis du skal på arbejdsmiljøuddannelsen (3-dags og online) og arbejdsmiljøkoordinatoruddannelsen (5-dags eller online) med fremmøde. Kontakt os hurtigst muligt.

Bliver kurserne afholdt med fremmøde? Opdateret  6. april 2021

 

Nej. Vi følger myndighederne retninglinjer for kurser og konferencer, som står beskrevet på coronasmitte.dk i forbindelse med nedlukningen.

Hvilke forbehold tages der på kurserne for at forebygge smitte?

Opdateret 6. april 2021

 

Vi følger Sundhedsstyrelsens og Erhvervsstyrelsens retningslinjer. Vores kursister har faste pladser, og hovedparten af deltagerne skal sidde ned under hele arrangementet, bortset fra når de forlader deres plads, fx for at gå på toilettet eller hente kaffe, mad og drikke.

Kravet om faste pladser indebærer, at deltagerne ikke forlader deres pladser for at gå ind i andre lokaler, fx en restaurant for at spise frokost, uanset om de i al væsentlighed sidder på (nye) faste pladser med retning mod en scene eller lignende.

Bliver jeg kontaktet, hvis der er nogen på det hold som jeg har deltaget på, som har været coronasmittet?

Vi giver besked til alle kursister, der har været på et hold, hvor vi får oplyst, at der har været en der er coronasmittet. Af hensyn til den smittedes krav på anonymitet, så videregiver vi ikke denne persons navn eller firmanavn.

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg er har fået konstateret corona, og det er sandsynligt at jeg har været smittet, mens jeg deltog på et kursus?

Du skal først kontakte myndighedernes coronaopsporingstelefon: Ring: 3232 0511 Tast 1, hvis du selv er smittet. Telefonerne er åbne på hverdage mellem 09.30 og 18.00 Tast 2, hvis du er nær kontakt til en smittet. Telefonerne er åbne på hverdage mellem 8.00 og 19.00 og i weekenden mellem 10.00 og 18.00, spørgsmål om coronavirus generelt eller egen læge. Hvis de vurderer, at du kan have været smittet, mens du deltog på et kursus, så skal du kontakte os, så vi kan give alle deltagere beskeden. Informationen bliver videregivet anonymt.

Har du spørgsmål?

Translate »