Kursus: psykisk beredskabplan

Kursusforløb:

Kurset varer fra kl. 9-12. Kursusbevis udstedes efter kursets gennemførelse, hvis du har været til stede mindst 90% af tiden.

Indhold

I de fleste erhverv er det nødvendigt med en psykisk beredskabsplan, og det er desværre en plan der bliver forsømt hos mange, så det er vigtigt at sørge for at jeres plan er opdateret, relevant og tilgængelig for alle medarbejdere.

Kurset giver jer indsigt i, hvordan man som kollega kan være med til at støtte og hjælpe en kollega, der har været udsat for en traumatisk hændelse på arbejdet.

Formålet med kurset

Den psykiske beredskabsplan skal hjælpe jeres medarbejdere med at håndtere krisesituationer i det psykosociale arbejdsmiljø. Det kan f.eks. være tale om trusler, vold, sexchikane eller lignende, som er vigtigt at have med i sin psykiske beredskabsplan som forebyggende redskab til hvis uheldet skulle være ude.

Vi hjælper jer med at finde de mest relevante emner for jeres virksomhed, og sørger for at beredskabsplanen indeholder alle relevante informationer i forbindelse med kontaktpersoner og krisehjælp.

Kalender

Vi opstarter løbende hold . Se vores kursuskalender her.

Har du spørgsmål?

Translate »