Arbejdsmiljøgruppen søger underviser/konsulent 

Vil du være med til at hjælpe og inspirere virksomheder til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø? Har du erfaring med undervisning, og er du en god formidler af alt lige fra arbejdsmiljøloven og arbejdsmiljøorganisationen til emner inden for både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø?

Arbejdsmiljøgruppen søger undervisere og konsulenter med ekspertise på arbejdsmiljøområdet. 

Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at udvikle dit job og sætte dit præg på virksomheden. Du får mulighed for faglig udvikling og kontakt til en masse interessante nationale og internationale kunder. Jobbet byder også på en høj grad af fleksibilitet, og du vil således kunne arbejde hjemme med undervisningsforberedelse og andre opgaver. 

Stillingen

Vi tilbyder et afvekslende job med undervisning på arbejdsmiljøuddannelsen og varierede konsulentopgaver. 

 

Din profil

  • Du har taget uddannelsen som arbejdsmiljøunderviser og har gennemført den voksenpædagogiske grunduddannelse. Er det ikke tilfældet kan vi måske hjælpe dig med at gennemføre uddannelse,
  • Du har stor viden om arbejdsmiljø og er stærkt motiveret til at skabe et godt arbejdsmiljø på virksomhederne.
  • Du har erfaring med at undervise og kan undervisningsdifferentiere din undervisning så den passer til kursister fra alle brancher – fra bygge og anlæg over industri til kontor og undervisning.
  • Du kan sætte dagsordenen og sætte gang i initiativer på virksomhederne for et bedre arbejdsmiljø.
  • Du har en positiv indstilling og finder løsninger på problemer
  • Du har en menneskelig modenhed og er mødestabil. En positiv indstilling er afgørende.
  • Du kan engelsk og derudover vil det være en fordel, hvis du kan et andet sprog.
  • Egen bil vil være en fordel, da der kommer til at være noget transport.

Ansøgning

Din motiverede ansøgning skal indeholde: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, pasfoto, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.

Søg stillingen via nedenstående link senest den 15. november 2021. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning

Din motiverede ansøgning skal indeholde: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, pasfoto, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.

Søg stillingen via nedenstående link senest 15. november Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Forventet tiltrædelse den 1. december

Om Arbejdsmiljøgruppen

Arbejdsmiljøgruppen er en undervisnings- og rådgivningsvirksomhed, der er godkendt af Arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut til at udbyde den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere. Vi er autoriseret på det kemiske, fysiske, psykiske og ergonomiske område.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til Tine Bang Ploug på tbn@arbejdsmiljoegruppen.dk 

Har du spørgsmål?