Bygge og anlæg

Sikkerhedsmøder

Bygherren er forpligtet til at sikre, at arbejdsmiljøkoordinator (B) afholder ordinære sikkerhedsmøder mindst hver 14. dag med alle entreprenører med selvstændig entreprise, inklusive underentreprenører.

Bygherrer

Den juridiske person, der bestiller og betaler for bygge- eller anlægsprojektet.

 

 

Mønster-arbejdspladsen

Metode til at gennemføre sikkerhedsrundering på byggepladsen eller hos den enkelte arbejdsgiver. Metoden indeholder dokumentation, der viser arbejdsmiljøstandarden og hvilket behov, der er for forbedringer.

F.A.Q. om bygge og anlæg

Hvad er en arbejdsmiljøkoordinator?

Arbejdsmiljøkoordinatoren er en, der på vegne af bygherren, udfører koordinering af arbejdsmiljøet under projekteringen (P) og i byggeperioden (B). Arbejdsmiljøkoordinatorer skal gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer, hvis de skal arbejde på store byggepladser.

Vi har samlet vigtige links

Der stilles med god grund høje krav til sundhed og sikkerhed inden for bygge og anlægsbranchen, da der er risiko for alvorlige arbejdsskader. Vi har samlet en række materialer som ligger til grund for vores undervisning på arbejdsmiljøuddannelsen. Du kan læse mere om, hvilke krav der er til dig der arbejder inden for bygge og anlæg her.

Har du spørgsmål?