Suppleringskursus Foredrag og workshop: Arbejdsmiljø og kunstig intelligens

Kunstig intelligens har fundet vej ind i det danske arbejdsliv, og prognoser anslår, at op mod hver anden nuværende arbejdsplads vil forsvinde i løbet af de næste 20 år som følge af denne automatisering. Det vil føre til nye arbejdsformer, og det stiller krav til omstillingsparathed, nytænkning og et øget fokus på at imødekomme usikkerheden om hvad fremtiden bringer.

ArbejdsmiljøGruppen er Danmarks første og eneste udbyder af foredrag, workshop og temadage om kunstig intelligens og arbejdsmiljø. Vi samarbejder med en række af de mest relevante og højt estimerede eksperter, så vi kan ruste dig og din virksomhed optimalt til de omvæltninger, der er på vej, og som du kan være med til at præge ved at deltage i vores arrangementer. Skriv eller ring og hør nærmere om pris og indhold og lad os sammen skræddersy et tilbud der passer til dine behov og ønsker. 

Henrik Schøneberg

Henrik Schøneberg

Filosof

Henrik Schøneberg har skrevet for nogle af verdens mest læste vidensmagasiner såsom Wired og Philosophy Now. Med afsæt i hans uddannelse indenfor filosofi og videnskabsteori har han holdt velanmeldte foredrag overalt i landet og på alle niveauer bl.a. indenfor emnerne livskvalitet, motivation og præmisser for fornuftig tænkning. Som iværksætter har han været med til at påvirke arbejdsmiljøet indenfor veterinærbranchen, og gennem hans indgående arbejde med tidens tendenser.