Online suppleringskursus: Effektivisér dine arbejdsgange og reducer stress

Hvad kan kurset tilbyde dig?

Kurset i effektive arbejdsgange og stress giver dig redskaber til og tilbyder dig sparring på en mere effektiv arbejdsdag uden for mange tidsrøvere. Udsættelser og manglende overblik over dine arbejdsopgaver og prioriteringer kan medføre, at arbejdsdagen bliver unødvendigt stresset, og at det ikke er de vigtigste opgaver, der tildeles mest tid. Mange vidensarbejdere har flydende grænser mellem arbejde og privatliv, ligesom det kan være vanskeligt at afgøre, hvornår dagens arbejde er udført. Derfor er det vigtigt at kunne vurdere det estimerede tidsforbrug for en opgave og opstille en prioriteringsplan for afviklingen af opgaverne. 

Udbytte 

Timemanager: Hvordan organiserer du din kalender, og hvordan forholder du dig til tid? Vær på forkant med dine gøremål og få en realistisk tidsplanlægning.

Lister: To-do-lister, der virker. 

Arkiveringssystem: Værktøjer til at holde styr på dine dokumenter, billeder og artikler fra internettet, så de er til at finde. 

Mødekultur: Hvordan kan du udnytte møderne til at få flere resultater, og kan møderne måske afholdes på kortere tid? Herunder også emner som rollefordeling, forventningsafstemning og forberedelse til møderne. Er der en af disse emner, som I er særligt interesseret i at arbejde med, kan vi vælge at lægge hovedvægten på det specifikke emne. 

Pris: 1600 kr. excl. moms.

 

 

 

Skal du på arbejdsmiljøkursus?

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse 

3-dagskursus

Tilstedeværelseskursus hvor du møder deltagere fra andre virksomheder. Kurser i hele landet.

Læs mere

Online Arbejdsmiljøuddannelse 

(22 timer)

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse kan også tages online.

Læs mere

OSH Course

(22 hours)

Take the mandatory health and safety course in English

View Details

Arbejdsmiljøuddannelsen er for alle brancher

Kontakt os

Har du spørgsmål så skriv til os.