Arbejdsmiljø og Kunstig Intelligens

Kunstig intelligens har fundet vej ind i det danske arbejdsliv, og prognoser anslår, at op mod hver anden nuværende arbejdsplads vil forsvinde i løbet af de næste 20 år som følge af denne automatisering. Det vil føre til nye arbejdsformer, og det stiller krav til omstillingsparathed, nytænkning og et øget fokus på at imødekomme usikkerheden om hvad fremtiden bringer.

Tag med ArbejdsmiljøGruppen på AM Arbejdsmiljøkonferencen 2018 og få indsigt i, hvordan udviklingen med kunstig intelligens influerer på det moderne arbejdsmiljø, samt hvilke redskaber man kan tage i anvendelse for at sikre en så gnidningsfri omstilling som muligt til et arbejdsliv med mennesket centrum og maskinerne og den kunstige intelligens som vores hjælpende hånd.

Tilmelding til konferencen: Klik HER.

Hvor/hvornår: Arrangementet foregår i Nyborg på Hotel Nyborg Strand. Vi er del af Workshops- 4. afd. nr. 409, tirsdag den 20. november 2018 kl. 10:15 – 11:30 under titlen ‘Arbejdsmiljø og Kunstig Intelligens’.

Læs mere om oplægget her HER.

 

Debat om kunstig intelligens i Rundetaarn

Henrik Schøneberg var moderator for en spændende debat om kunstig intelligens med nogle af landets mest kyndige eksperter indenfor emnet. Det foregik Rundetaarns Bibliotekssal i København.

 

Radiointerview

Hør Henrik Schøneberg tale om Kunstig Intelligens:

 

Foredrag, Workshop, Temadag

ArbejdsmiljøGruppen er Danmarks første og eneste udbyder af foredrag, workshop og temadage om kunstig intelligens og arbejdsmiljø. Vi samarbejder med en række af de mest relevante og højt estimerede eksperter, så vi kan ruste dig og din virksomhed optimalt til de omvæltninger, der er på vej, og som du kan være med til at præge ved at deltage i vores arrangementer. Skriv eller ring og hør nærmere om pris og indhold og lad os sammen skræddersy et tilbud der passer til dine behov og ønsker.

 

Henrik Schøneberg har som iværksætter været med til at påvirke arbejdsmiljøet indenfor veterinærbranchen, og gennem hans indgående arbejde med tidens tendenser indenfor filosofi og videnskab har han fingeren på pulsen i forhold til samfundets udvikling. Han har skrevet artikler i aviser og tidsskrifter, samt i nogle af verdens mest læste vidensmagasiner såsom Wired, og med afsæt i hans uddannelse indenfor filosofi og videnskabsteori har han holdt velanmeldte foredrag overalt i landet og på alle niveauer bl.a. indenfor emnerne livskvalitet, motivation og præmisser for fornuftig tænkning.

Henrik Schøneberg giver dig en forsmag på hvad du kan forvente af kommende arrangementer om emnet Kunstig Intelligens og Arbejdsmiljø.

Få mere at vide om arrangementerne om kunstig intelligens

12 + 2 =