Workshop om psykisk arbejdsmiljø

Det er vigtigt at have godt arbejdsmiljø på jobbet. Vi bruger mange timer på arbejdet, og derfor er det afgørende at vi trives, og har det godt. Det gælder også samspillet mellem ledelse og medarbejdere og mellem kolleger indbyrdes.

Hvis man ikke trives på arbejdspladsen, føler man sig træt og uoplagt og vælger måske at melde sig syg, og hvis ikke det psykiske arbejdsmiljø ændrer sig, ser man sig om efter et nyt job. Derfor kan et dårligt psykisk arbejdsmiljø vise sig ved stor udskiftning af medarbejdere, højt sygefravær, samarbejdsproblemer og konflikter.

Det kan også vise sig ved mobning, sexchikane, stress, tidspres og ensformigt arbejde. Enhver arbejdsplads ønsker at de ansatte har det godt, og er glade for deres arbejde i virksomheden, men det kræver at man arbejder intenst på at få et godt psykisk arbejdsmiljø

Har I en specifik arbejdsmiljøproblematik eller et interesseområde inden for det psykiske arbejdsmiljø, som I ønsker at arbejde med i jeres virksomhed eller institution, kan vi udarbejde og facilitere en workshop, hvor jeres særlige arbejdsmiljøemne behandles.

Workshoppen giver jer muligheden for, at I kan arbejde koncentreret med et emne og samtidig få inspiration til jeres videre arbejde med emnet gennem vores facilicators oplæg.

Mulige workshop-emner kan være:

  • Hvordan forbedrer vi kommunikationen på arbejdspladsen?
  • Hvordan forebygger vi stress?
  • Hvordan håndterer vi grænseløst arbejde?

Har I selv en specifik problemstilling, I ønsker at behandle, kan den danne grundlag for workshoppen, hvilket vi vil være i dialog med jer om op til workshoppen.

Tilmeld

[contact-form-7 404 "Not Found"]