Sådan håndterer du stress i din organisation

Vi står overfor at skulle prioritere, vælge til og fra. Og vi bliver vejet på alle fronter i vores arbejdsliv.  Derfor er det vigtigt at få ideer til    hvordan du kan forebygge din stress hos dig selv og dine kolleger. På kurset får du redskaber til at opbygge mental energi, som skaber overskud i din virksomhed.

Vores underviser har specialiseret sig indenfor stress og forebyggelse og har mere end 15 års erfaring på området – så du vil bestemt være i gode hænder, når det handler om at styre uden om stress.

.Denne kursusdag vil omhandle hvordan vi bedre kan tage vare på os selv og skabe mere mentalt overskud og energi. Vi kommer ind på hvordan vi bedre kan prioritere og knække koden og styre udenom stress og forebygge belastninger i arbedslivet.

Udbytte og indhold:

  • Du får teoretisk og praktisk viden om stress
  • Introduktion til en værktøjskasse til forebyggelse af stress
  • Du lærer at takle og spotte signaler på stress
  • Du får metoder til at kortlægge stress
  • Du får afprøvet hvordan krop og psyke hænger sammen

 

Formål

At styrke det mentale overskud og navigere uden om stress. Hensigten er derudover at opnå bedre trivsel og få en generel forståelse af stress og forebyggelse samt hvilke symptomer man skal kunne spotte i den forbindelse

Form

På kurset er der plads til sårbare emne og til at dele/udveksle erfaringer. Lene har stor erfaring  med emnet stress og trivselr. Hun er god til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, og så du få det bedste udbytte ud af dagen. Kurset veksler mellem oplæg, dialog og øvelser. Som deltager på kurset opfordres du til at bidrage aktivt med dine erfaringer og din viden.

6 + 8 =