Praktiske oplysninger om arbejdsmiljøuddannelsen

Kursussted

Vi har kurser i flere byer på Sjælland, Fyn og i Jylland. Blandt byerne kan nævnes København, Køge, Hillerød, Næstved, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Frederikssund, Århus, Kolding og Odense. Du kan vælge at tage kurserne som et almindeligt sammenhængende kursus af tre dages varighed eller som et onlinekursus, hvor kravet er fire timers tilstedeværelse på en introduktionsdag.

Alle kursussteder er nøje udvalgte ud fra høje kvalitetsstandarder, og der er fuld forplejning inkluderet i prisen.

Se kursusbyer her og tilmeld dig!

 

 

Kursets varighed

Arbejdsmiljøuddannelsen varer tre dage. Herefter skal der løses en praktisk opgave. Vi tager hul på arbejdet på kurset og hjælper dig godt i gang. Du kan også tage uddannelsen som blended learning. Her er der en firetimers introduktionsdag.

Undervisningen

Vi tilbyder et afvekslende læringsmiljø. Vi er nemlig optaget af, hvordan mennesker lærer på forskellige måder i undervisningssituationen. Vi bruger forskellige læringsstile og tilpasser undervisningen til den enkelte kursists forkundskaber.

Målgruppe for arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere. Arbejdstilsynet kræver, at du tager uddannelsen, senest tre måneder efter du er blevet valgt eller udpeget.

 

Har du spørgsmål?

Så kontakt os her!