Live webinarer

Webinar: online arbejdsmiljøuddannelse

Frem til 28. februar 2021 afholder vi alle vores introduktionsdage på online arbejdsmiljøuddannelser som webinarer. introduktionen tager 4 timer og derefter kan du tage resten af arbejdsmiljøuddannelsen på vores platform Talentlms inden for 7 uger.

 

 

Webinar: Online AM- koordinatoruddannelse

Introduktionen varer 7 timer.

Koordinator netuddannelsen indledes med en introdag for et samlede hold. Denne tilstedeværelsesdag afholdes frem til 17. februar 2022 som webinar.

Resten af uddannelsen tages online og skal afsluttes inden 8 uger

 

Webinar om hjemmearbejdspladsen

Kurset varer fra kl.9-12.

Kurset giver tips til hvad man som medarbejder og arbejdsgiver for at indrette den gode skærmarbejdsplads i hjemmet. Du får indsigt i de krav der gælder for hjemmearbejdspladsen. Kursusbevis udstedes efter kursets gennemførelse, hvis du har været til stede mindst 90% af tiden. 

F.A.Q. om Arbejdsmiljøgruppens webinarer

Hvad er et webinar?

 

Et webinar er et live web seminar, hvor du online møder underviser og andre deltagere. Undervejs kan du chatte med deltagerne og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer med internetadgang via kabel, lyd og evt. mikrofon samt en stille og rolig plads. 

Hvordan deltager jeg på et webinar?

Du deltager via en computer, der har adgang til internettet. Inden webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang. 

Vi holder webinarer i både:

  1. BlueJeans
  2. Microsoft Teams

Har du spørgsmål?

Translate »