Fire fordele ved at tage en online arbejdsmiljøuddannelse i et Learning Management System (LMS)

Fordelene ved at vælge en online arbejdsmiljøuddannelse gennem et Learning Management System (LMS) er mange ud over den frihed, det naturligvis giver at tage online-arbejdsmiljøuddannelsen, når det passer dig.

1. LMS er en centraliseret kilde til information og uddannelse. Udvikling og uddannelse kan tilbydes hvor som helst og når som helst til målgruppen fra den samme kilde. På den måde har flere brugere adgang til læringsredskaberne på samme tid, hvorved det bliver muligt at inddrage redskaberne i arbejdsmiljøorganisationens arbejde og møder, mens kursusforløbet står på.

2. LMS forenkler læringsprocessen og procedurer, da der er mulighed for at være mere lydhør over for den enkelte kursists specifikke behov og ønsker. Det er let for nye brugere at finde ud af systemet, mens de gamle brugere vil finde nye udfordringer gennem de fremskridt, som de gør sig i kursusforløbet. Der benyttes også forskellige funktioner såsom diskussionsforum og videomateriale for at variere og gøre kursusmaterialet mere tilgængeligt.

3. LMS tilbyder geografisk uafhængig læring, hvor medarbejderne har adgang til deres læringskonti hvor som helst og når som helst. Hermed øges produktiviteten, og læringstiden reduceres  to fordele, som i sidste ende kommer virksomheden til gavn.

4. LMS øger engagementet til at lære, fordi brugerne har større kontrol med og frihed over deres lektioner. Dette giver mulighed for, at de kan sætte deres eget tempo, når de organiserer og planlægger deres aktiviteter, mens de stadig overholder fristerne.