Cookie- og Privatlivpolitik

 

Fortrolighedserklæring

Arbejdsmiljøgruppen (samlet omtalt som “vi“, “vores” og “os“) tager fortrolighedsproblemer alvorligt og ønsker at gøre dig bekendt med den måde, hvorpå vi indsamler, bruger og offentliggør information. Denne fortrolighedspolitik beskriver vores praksisser i forbindelse med information, som vi indsamler gennem aktiviteter, der er kædet sammen med denne fortrolighedspolitik, herunder vores websites www.arbejdsmiljoegruppen.dk og http//talentlms.arbejdsmiljoegruppen.com  og alle mobilsider, applikationer, widgets og andre interaktive mobilfunktioner og andre tjenester, som vi kan tilbyde i forbindelse med vores websites og apps, gennem vores officielle sociale mediesider, som vi kontrollerer, samt gennem HTML-formaterede e-mailmeddelelser, som vi sender dig.

Ved at give os personlige oplysninger efter at have læst vores fortrolighedspolitik angiver du, at du accepterer vilkårene og betingelserne i denne politik.

Arbejdsmiljøgruppen er registreret på adressen: Griffenfeldsgade 8, 4.th. 2200 København N

 

Websitet www.arbejdsmiljoegruppen.dk anvender cookies – tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig koder som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Se evt. denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Første gang du besøger SpaCares hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet.

Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det.

Når du besøger vores website, indsamler vores cookies oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges herefter til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bliver vist på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Kategorier af cookies

Nødvendig – Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer – Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik – Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing – Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret – Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

 

Personoplysninger og definitioner

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personlige oplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbar person såsom:

  • Navn,
  • Brugernavn,
  • Adresse (herunder fakturerings- og forsendelsesadresser),
  • Telefonnummer (herunder privat og mobiltelefonnumre),
  • E-mailadresse,
  • Kredit- og debetkortnumre,
  • Profilbillede,
  • Social mediekonto-ID (såsom dit brugernavn på Facebook),
  • Beliggenhedsoplysninger, beliggenhedsoplysningerne er forbundet med en identificerbar person.
  • Personlige karakteristika
  • Hobbyer og interesser
  • Forbrugsvaner

En identificerbar person er en person, der kan identificeres direkte eller indirekte, især med reference til et identifikationsnummer eller til én eller flere faktorer, der er specifikke for hans/hendes fysiske, psykologiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

    “Følsomme oplysninger er personlige oplysninger om følsomme forhold såsom:

  • race eller etnisk oprindelse,
  • politiske holdninger,
  • religion eller andre overbevisninger,
  • helbred eller medicinske tilstand,
  • kriminel baggrund,
  • medlemsskab af fagforening eller
  • seksuel orientering

Vi beder om, at du ikke sender eller giver følsomme oplysninger til os på eller gennem sitene eller på anden vis.

   “Andre oplysninger er oplysninger, der ikke afslører din identitet og ikke muliggør en efterfølgende identifikation af personen, såsom:

  • Oplysninger om browser og enhed
  • Oplysninger om serverens logfil
  • Oplysninger indsamlet gennem cookies, pixeltags og andre teknologier, forudsat at efterfølgende identifikation af brugeren er udelukket
  • Data om app-brug
  • Demografiske oplysninger og andre oplysninger, som du udleverer
  • Aggregerede oplysninger

   “Virksomhedsoplysninger” er oplysninger om alle firmaets interne forhold og eksterne aktiviteter såsom:

  • Personale- og ansættelsesforhold
  • Registrering af arbejdsmiljøproblemer herunder APV
  • E-mailadresser

 

Cookies på Arbejdsmiljøgruppen

Nødvendige

Navn: __cfduid [x2]

Udbyder: mixcloud.com, morningcatch.net

morningcatch.net

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

 

Navn: _CookieConsent

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

 

Navn: csrftoken

Udbyder: mixcloud.com

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb.

 

Navn: JSESSIONID

Udbyder: nr-data.net

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

Navn: wordpress_test_cookie

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

 

Statistik

Navn: @@History/@@scroll|#

Udbyder: youtube.com

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Uklassificeret

 

Navn: _ga [x2]

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk, mixcloud.com

Udløb: 2 år

Type: HTTP cookie

Formål: Regisrtrerer et unikt ID, der anvedes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: _gat [x2]

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk, mixcloud.com

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgesler til serveren.

 

Navn: _gid [x2]

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk, mixcloud.com

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvedes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Marketing

Navn: ads/ga-audiences

Udbyder: google.com

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.

 

Navn: GPS

Udbyder: youtube.com

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.

 

Navn: NID

Udbyder: google.com

Udløb: 6 mdr.

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.

 

Navn: PREF

Udbyder: youtube.com

Udløb: 8 mdr.

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.

 

Navn: UID

Udbyder: scorecardresearch.com

Udløb: 2 år

Type: HTTP Cookie

Formål: Indsamler information om brugeren og dennes adfærd, såsom tidspunkt for besøg, læste sider og ip-adresse. Data bruges af markedsundersøgelses-netværket Scorecard Research til at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser for at hjælpe deres klienter med bedre at forstå kundernes præferencer.

 

Navn: UIDR

Udbyder: scorecardresearch.com

Udløb: 2 år

Type: HTTP Cookie

Formål: Indsamler information om brugeren og dennes adfærd, såsom tidspunkt for besøg, læste sider og ip-adresse. Data bruges af markedsundersøgelses-netværket Scorecard Research til at analysere besøgsmønstre og gennemføre undersøgelser for at hjælpe deres klienter med bedre at forstå kundernes præferencer.

 

Navn: VISITOR_INFO1_LIVE

Udbyder: youtube.com

Udløb: 179 dage

Type: HTTP Cookie

Formål: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

 

Navn: YSC

Udbyder: youtube.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

 

Uklassificeret

Navn: __gwtCookieCheck

Udbyder: groups.google.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

 

Navn: chid

Udbyder: mixcloud.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

 

Navn: hide_cookie_popup_notice

Udbyder: arbejdsmiljoegruppen.dk

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

 

Navn: previmpr

Udbyder: mixcloud.com

Udløb: Session

Type: HTTP Cookie

Formål: Uklassificeret

 

Sikkerhed

Tekniske og operative sikkerhedsforanstaltninger Vi anvender rimelige organisatoriske, tekniske og administrative midler til at forsøge at beskytte personlige oplysninger under vores kontrol, som det kan være krævet ifølge gældende databeskyttelseslov. Desværre kan ingen dataoverførsel over internettet eller dataopbevaringssystem garanteres at være 100 % sikre. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker (for eksempel hvis du mener, at sikkerheden ved en konto, som du måtte have hos os, er blevet kompromitteret), bedes du omgående informere os om problemet ved at kontakte os i overensstemmelse med afsnittet “Kontakt os” nedenfor (bemærk, hvis du informerer os via post, vil det tage os længere at reagere på problemet)

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold. 

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvornår?

Vi beder om visse personoplysninger for at tilpasse vores indhold og annoncer. Hvis du fx booker en fremvisning, foretager køb, kontakter os, ønsker at modtage henvendelser, opretter en konto eller deltager i vores begivenheder og konkurrencer.  Disse personoplysninger omfatter:

  •  Fulde navn
  •  Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse

Hvordan vi kan indsamle personlige oplysninger

Underlagt gældende databeskyttelseslov og, hvor relevant, din tilladelse, kan vi og vores serviceudbydere (som kan agere på vegne af vores virksomhed) indsamle personlige oplysninger på forskellige måder, inklusive:

  • Gennem sitene: Vi kan indsamle personlige oplysninger gennem sitene, fx når du tilmelder dig et nyhedsbrev, henter en app, opretter en belønningskonto eller foretager et køb.
  • Gennem din brug af en app.Når du henter og bruger en app, kan vi og vores serviceudbydere spore og indsamle brugsdata for appen, såsom datoen og tidspunktet, hvor appen på din enhed tilgår vores servere, og hvilke oplysninger og filer der er blevet hentet til appen ud fra dit enhedsnummer.
  • Fra dig, når du udleverer dem frivilligt:Oplysninger, såsom fødselsdato, køn og postnummer, samt andre oplysninger, såsom din foretrukne kommunikationsmetode, kan blive indsamlet, når du frivilligt udleverer disse oplysninger. Men i tilfælde hvor samme ikke kan kombineres med personlige oplysninger på en måde, der kan identificere dig, vil disse oplysninger ikke være personlige oplysninger, og vores behandling af dem vil ikke være reguleret af gældende databeskyttelseslov eller underlagt de relevante afsnit i denne fortrolighedspolitik. (I alle andre tilfælde vil disse oplysninger være dine personlige oplysninger, og de vil blive reguleret af gældende databeskyttelseslov, og de vil være underlagt de relevante afsnit i denne fortrolighedspolitik).
  • Fysisk beliggenhed:Vi kan indsamle din enheds fysiske beliggenhed vha. for eksempel satellit, mobiltelefontårn eller WiFi-signaler.
  • Underlagt gældende databeskyttelseslov og, hvor relevant, din tilladelse, kan de personlige oplysninger, du udleverer gennem sitene, blive kombineret med personlige oplysninger og andre oplysninger, som du giver os (via online eller offline metoder), som er offentligt tilgængelige, eller som vi på anden måde kan skaffe os online eller offl

Formål med anvendelse af cookies

  • Lave og administrere din konto
  • Sende dig information og marketing
  • Behandle din ordre
  • Lave undersøgelser og analyser
  • Svare på kundehenvendelser og support
  • Analysere data inkl. automatiserede systemer og maskiner til at forbedre vores services og din oplevelse. 

 

Hvem har adgang til data 

Ansatte hos arbejdsmiljøgruppen, som sikrer tekniske og organisatoriske foranstaltninger i forbindelse med deres arbejde. Efter endt ansættelsesforhold vil med arbejdere blive fjernet fra denne adgang

 

Tredjeparter med adgang til cookies

  • Morning Train

Morning Train ApS er et 3. parts webbureau, som er tilknyttet arbejdsmiljøgruppen. Morning Train har kun adgang igennem en krypteret portal kaldet Lastpass.

Lastpass er en stærkt krypteret med algoritmer der sørger for fuldstændig sikkerhed i skyen. Data er krypteret på enheds niveau og er holdt hemmeligt for LastPass selv. Det er altså kun Morning Train medarbejdere der har adgang til disse data. Med en to-trinsbekræftelse er denne service gjort endnu mere sikker. Når ansættelsesforhold ophører hos Morning Train, bliver den tidligere ansat fjernet fra alle adgange i Lastpass.

Data fra Google Analytics har Morning Train også adgang til – disse bliver udelukkende benyttet til statistik og rapportering.

Hvor længe bliver data gemt

Vi vil gemme oplysningerne om virksomheden herunder de informationer om organisationen, arbejdsmiljøet og personale- og ansættelsesforhold i den periode, det er nødvendigt i forbindelse med godkendelsen af den praktiske opgaver (de praktiske opgaver). Der er intet lovkrav om at de praktiske opgaver som kursisterne udarbejder i forbindelse med arbejdsmiljøuddannelsen (OSH Course) opbevares efter kurset er bestået og et kursusbevis er udstedt. Kursusbevis

På www.arbejdsmiljoegruppen.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 50 måneder og bruges til interne statistikker og afrapportering 

Hvad gør vi for at holde data sikkert

Med et SSL certifikat hos vores hosting-udbyder sikrer vi gennem SSL-kryptering at alle data der videreformidles mellem de enkelte web-browsere og servere holdes sikker, privat og integral. Gennem SSL sikrer vi derfor at al data forbliver private.

Procedure ved systemfejl eller hacking

Hvis der mod forventning skulle forekomme hacking af vores site, vil kunder blive informeret om dette. Ligeledes vil kunder blive informeret om lækket data og omfanget af dette. I denne proces arbejder vi på højtryk med at løse fejlen samt sørger for at det ikke sker igen.

Rettigheder vedrørende personoplysninger: 

Du har til enhver tid ret til (1) at tilgå dine personoplysninger, (2) berigtige dine personoplysninger, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte, eller (3) slette dine personoplysninger. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af personlige oplysninger indstilles, jf. gældende lovgivning. Hvis vi har indhentet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder til at fravælge, at de bruges til direkte markedsføring.   

 

Gældende lov 

Hvor denne fortrolighedspolitik henviser til gældende lov og gældende databeskyttelseslov dansk lov være gældende.