APV og handlingsplan

Vi udarbejder arbejdspladsvurderinger, trivselsundersøgelser og sundhedsprofiler i mange danske virksomheder.

Med vores elektroniske arbejdspladsvurdering (APV) tilbyder vi jer en grundig og nem løsning, der passer til jeres virksomhed, og som kan være et værktøj til at systematisere jeres arbejde med arbejdsmiljøet.

Bestil et uforpligtende tilbud på en APV-undersøgelse her.

 

Vi skræddersyer din APV

I kan selv vælge metoder og redskaber for jeres særegne APV. Det kan fx være en spørgeskemaundersøgelse, der passer til jeres branche eller de specifikke behov i virksomheden.

Vi sørger for, at alle arbejdsmiljøforhold inddrages i APV-arbejdet, f.eks. lager, kontor, rengøring, kemikalier og selvfølgelig alle maskiner.

Kortlægningen kan tage udgangspunkt i Arbejdstilsynets tjeklister, der er udformet, så I kommer omkring de vigtigste arbejdsmiljøproblemer og overholder arbejdsmiljøloven.

 

Lev op til arbejdstilsynets krav

Har I fået et påbud fra Arbejdstilsynet, eller ønsker I at blive klar til Arbejdstilsynets besøg, kan vi gennemgå jeres arbejdsplads, så den kommer til at leve op til arbejdsmiljølovens krav.

Vores APV-undersøgelse består af i alt ca. 60 spørgsmål, der tager udgangspunkt i Arbejdstilsynets tjeklister og enkelte supplerende spørgsmål, så I kommer omkring de vigtigste arbejdsmiljøproblemer. Spørgeskemaerne skræddersys til jeres virksomheds eller institutions særlige behov.

 

Hvad indeholder APV-pakken?

  1. Vi udsender spørgeskemaer til alle medarbejdere. Der er komplet fleksibilitet ved opsætning af spørgsmål og svarmuligheder.
  2. Vi indhenter besvarelserne elektronisk og sørger for rykkerprocedurer mv.
  3. Vi udarbejder tabeller over svarene og kan lave særlige tabeller over de enkelte afdelinger eller medarbejdergrupper.

 

Priseksempler:

APV for den lille virksomhed med under 10 ansatte: kr. 5.000.

APV for virksomheder med 10-20 ansatte: kr. 10.000.

APV for virksomheder med 20-50 ansatte: kr. 15.000.

Bestil et tilbud her.

Bestil et tilbud på en APV

8 + 13 =