Praktiske oplysninger om arbejdsmiljøuddannelsen

Kursussted

Vi har kurser i flere byer på Sjælland, Fyn og Jylland. Blandt byerne kan nævnes København, Køge, Hillerød, Næstved, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Frederikssund, Århus, Kolding, Odense. Du kan vælge at tage kurserne som et almindeligt tredages sammenhængende kursus eller som online kursus, hvor kravet “kun” er 4 timers tilstedeværelse på en introduktionsdag.

Alle kursussteder er nøje udvalgte efter høje kvalitetsstandarder, og der er fuld forplejning inkluderet i prisen.

Se kursusbyer her

 

 

Kursets varighed

Arbejdsmiljøuddannelsen varer tre dage. Herefter skal der løses en praktisk opgave. Vi tager hul på arbejdet på kurset og hjælper dig godt i gang. Du kan også tage uddannelsen som blended learning. Her er der en 4 timers introduktionsdag.

Undervisningen

Vi tilbyder et afvekslende læringsmiljø, fordi vi er meget optaget af, hvordan mennesker lærer på forskellige måder i undervisningssituationen. Vi bruger forskellige læringsstile og afpasser undervisningen til den enkelte kursists forkundskaber.

Målgruppe for arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere. Arbejdstilsynet kræver, at du tager uddannelsen senest 3 måneder efter du er blevet valgt eller udpeget.