Indeklima

Ved arbejde indedøre skal temperaturen være mellem 20-25 grader celsius. Hvis temperaturen kommer over 25 grader i lokalet ofte, så skal der foretages ændringer, der kan få temperaturen ned. Er det kun ganske få dage fx om sommeren, hvor temperaturen overstiger 25 grader, skal der ikke nødvendigvis foretages ændringer.
Arbejdslokalet skal være ventileret tilpas, så der kommer frisk luft ind og lokalet skal være passende i størrelse i forhold til det antal personer, der opholder sig der.

Det er påkrævet at alle arbejdspladser har en rygepolitik. Som hovedregel skal rygning foregår udenfor og et sted, hvor der ikke er andre, der kan blive generet af det. Der kan dog etableres rygerum eller rygekabiner inden for.

Arbejdspladsen skal rengøres ofte, for at fjerne støv, fugt og mikroorganismer. Hvis et lokale er ramt af fugt og skimmelsvamp, kan det ikke benyttes som arbejdslokale.

Belysningen i arbejdsrummet skal ligeledes være tilpasset arbejdsopgaverne, og mindske blænding fra sollys og loftlamper. Samtidig skal der være passende lys til at læse og orienterer sig i.